Over Yellowbrick

Yellowbrick Belgium N.V. is de licentienemer van het Yellowbrick concept, dat zijn oorsprong kent in de Nederlandse markt. Deze is verkregen via Brick Parking welke publiekelijk actief is sinds maart 2006 in de Nederlandse markt. Yellowbrick Belgium komt voort uit de group Rauwers, gericht o.a op het traditionele straatparkeren en Roularta Media Group.

Yellowbrick zal het parkeren gemakkelijk en voordelig maken voor iedereen in Belgische steden en gemeenten, dankzij de smartphone. Met de Yellowbrick-applicatie kunt u gemakkelijk betalend parkeren op de openbare weg en in de openbare parkings. Wanneer u ingeschreven bent bij Yellowbrick beheert u de parkeersessies in enkele klikken. U activeert en stopt uw parkeersessie en u betaalt enkel de werkelijk verbruikte tijd tegen het tarief dat in de gemeente of de stad van toepassing is.

Samen creëren en optimaliseren

Met Yellowbrick parkeer je supersnel met je smartphone of gsm, een betrouwbare dienst waar we trots op zijn. Yellowbrick is er voor iedereen. Inmiddels kunt u in België, in 7 steden bricken.

Wij staan voor kwaliteit, maar geloven dat het altijd beter kan. Zo streven we ernaar om de ontwikkelingen steeds een stapje voor te zijn. Zolang de behoeften van onze klant veranderen, blijven ook wij in beweging.

Om verder te kunnen ontwikkelen vinden we jouw mening erg belangrijk. Heeft u een goed idee, aanvulling of opmerking? Dan horen we dit uiteraard graag.