Het starten en stoppen van transacties

Yellowbrick houdt zich aan de regels van de gemeente. De maximale parkeertijd en andere regels staan op de parkeerautomaat in de betreffende parkeerzone. Lees deze regels voordat je met Yellowbrick parkeert.

De maximale parkeertijden per parkeerzone vind je ook in de Yellowbrick-parkeerapp. Bekijk ons filmpje over Parkeerzones en -regels. 

Aan het einde van de parkeertijd stopt je transactie automatisch, in een 1-uurzone stopt de parkeertijd dus na 1 uur. Als je vervolgens telefonisch de transactie stopt, ontvang je een melding dat je parkeertijd al geëindigd is.

De maximale parkeertijden per parkeerzone vind je op de parkeerautomaat of in de Yellowbrick-parkeerapp. Bekijk ons filmpje over Parkeerzones en -regels. 

Ja, je kunt een transactie na 00:15 uur alvast telefonisch starten voor de komende dag.

De transactie begint dan wanneer de parkeertijd in de betreffende zone ingaat. Als je deze transactie ook weer stopt voor het begin van de parkeertijd, rekenen we geen transactiekosten.

Als je 3 keer een fout wachtwoord invoert, wordt je account voor 1 uur geblokkeerd. Dit gebeurt uit veiligheidsoverwegingen.

In dit uur kun je niet bricken via internet. Ook de Customer Service kan tijdens de blokkade geen transacties voor je starten of stoppen. Dit is nog wel mogelijk met de app of als je belt met je mobiel.

Problemen met inloggen?

Neem contact op met onze Customer Service op 09002006999 (45 eurocent per gesprek plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon).

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk alle vragen