Registreren

Een Yellowbrick-actiecode ontvangen tijdens een lokale actie of via een van onze partners? Deze code vul je in op de laatste pagina van het registratieformulier. We verwerken je registratie dan gratis of tegen het speciale tarief.

Ook bij een gratis registratie geef je je betalingsgegevens op, deze gebruiken we om in de toekomst parkeerkosten te incasseren.

Het kenteken en mobiele nummer dat je bij registratie opgeeft, koppelen wij automatisch aan je gebruikersnummer. Je gegevens kun je daarna eenvoudig wijzigen op Mijn Yellowbrick.

Als je tijdens registratie je kenteken en 06-nummer hebt ingevuld kan je binnen een dag starten met telefonisch bricken via ons 078-nummer. Als je via de app wilt bricken log je met je klantnummer en wachtwoord in op onze app. Daarna kan je bricken.

Meer info

 

  1. Registreer je via onze pagina Klant worden.

  2. Je ontvangt per mail jouw klantnummer en een link om een wachtwoord aan te maken

  3. Download de app of parkeer met uw GSM of via internet.

  4. Je bent klaar om te bricken.

Mijn Yellowbrick

Als klant krijg je een persoonlijke pagina op Mijn Yellowbrick. In de e-mail ter bevestiging van je account staan jouw klantnummer en een link waarmee je direct een wachtwoord aanmaakt. Op Mijn Yellowbrick bekijk en wijzig je vervolgens je gegevens.

Staat je vraag er niet tussen? Bekijk alle vragen