Parkeer je bezoek

Met bezoekersparkeren van Yellowbrick regel je online het parkeren voor je bezoek. 
Geef het kenteken van je bezoek door via Mijn Yellowbrick, of met de Yellowbrick-parkeerapp, en start het bricken. Bij vertrek stop je de parkeertijd met een paar klikken. Je neemt zo makkelijk de parkeerkosten voor je rekening of schiet ze voor. Voordelig bricken, makkelijk parkeren. Ook voor je bezoek.

 

Zo werkt parkeren voor je bezoek

Zonecode en nummerplaat

Vraag de zonecode en de nummerplaat van uw bezoeker

Start de parkeertijd

Start de transactie online of via de app

Stop de parkeertijd

Stop de transactie online of via de app

Betaal achteraf

De betaling van uw factuur gebeurt achteraf automatisch via kredietkaart of domiciliëring.

Zo werkt bezoekersparkeren via de app

 

Alle voordelen op een rij

  • Wissel in een paar klikken van nummerplaat
  • Parkeer snel voor je bezoek met je mobiel
  • Betaal achteraf

Veelgestelde vragen

Vind het antwoord op de 5 meest gestelde vragen

Als klant van Yellowbrick heb je een persoonlijke pagina op onze website: Mijn Yellowbrick. Op deze pagina bekijk en wijzig je jouw persoonlijke gegevens. Via ‘Internet Parkeren’ start en stop je parkeertransacties. Onder 'Transacties' vind je alle parkeertransacties terug.

Bekijk onze Handleiding Mijn Yellowbrick.

Log je voor de eerste keer in op Mijn Yellowbrick? In de e-mail ter bevestiging van je account vind je jouw klantnummer en een link waarmee je direct een wachtwoord aanmaakt.

Om gebruik te kunnen maken van bezoekersparkeren moet je klant zijn bij Yellowbrick. Voeg extra gebruikers toe om voor meerdere voertuigen te kunnen parkeren.

Aan het einde van de parkeertijd stopt je transactie automatisch, in een 1-uurzone stopt de parkeertijd dus na 1 uur. Als je vervolgens telefonisch de transactie stopt, ontvang je een melding dat je parkeertijd al geëindigd is.

De maximale parkeertijden per parkeerzone vind je op de parkeerautomaat of in de Yellowbrick-parkeerapp. Bekijk ons filmpje over Parkeerzones en -regels. 

Ja, je kunt een transactie na 00:15 uur alvast telefonisch starten voor de komende dag.

De transactie begint dan wanneer de parkeertijd in de betreffende zone ingaat. Als je deze transactie ook weer stopt voor het begin van de parkeertijd, rekenen we geen transactiekosten.

Yellowbrick rekent automatisch het voordeligste tarief, dus de kosten zijn nooit hoger dan die van een dag- en/of avondkaart. Als je buiten de tijden van de dag- en/of avondkaart parkeert, berekenen we voor die uren het uurtarief.

Staat je vraag er niet tussen? Ga dan naar onze Customer Service.